Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme

info@korpis.fi | p. 045 201 6996

Korpis


Tarjoaa ratkaisut palveluidensa kylkeen.

Lukitus

Puolueettomasti kaikki merkit, sinä päätät, me esitämme ratkaisut.

Kauttamme mekaaniset lukitustuotteet, elektroniset lukitustuotteet ja sähköiset lukitustuotteet. Aina yksittäislukituksista monimutkaisiin yleisavainjärjestelmiin (lukostoihin).

Myymme, korkaamme ja huollamme, sekä lukittuvan tekniikan (lukkolaitteet), että lukitsevan tekniikan (avainpesät), merkistä ja tekniikasta riippumatta.

Nykytekniikka antaa mielikuvitukselle tilaa. Voit käyttää esim. samaa avainta kotona, mökillä, veneessä ja pyöräillessä. Voit jopa unohtaa avaimet kokonaan ja turvautua vaikka sormenjälkitekniikkaan.

Latu on vapaa, kaikki onnistuu.

Ovet

Oli kyse vanhojen ovien modernisoinnista, huollosta tai kokonaan uusista ovista, Korpis hoitaa. Asennamme ja modernisoimme kaikenlaisia ovia; ulko-ovet, sisäovet, väliovet, liukuovet, palo-ovet, metalliovet, turvaovet, parvekeovet, terassinovet, erikoisovet, kerrostaso-ovet...

Sähköinen lukitus ja kulunhallinta

Sähköisellä lukituksella ja kulunhallinnalla mahdollistat helpon sekä mukavan käytön, pidät turvatason korkeana ja säästät kiinteistön elinkaarta yhdistämällä järjestelmiä keskenään. Oli kyse sitten elektronisista lukoista, hotellilukitusjärjestelmästä, älylukituksesta, koodilukoista, kulunhallinnasta, kulunvalvonnasta, sähkölukoista tai ylipäätään mistä lukituksesta vaam jossa halutaa sallia ja rajoitta kulkua. Onnistuu!

Murtosuojaus

Suojaa omaisuutesi ja mielenrauhasi olemalla fiksumpi kuin naapurisi.

Asennamme varmuuslukot, telkisuojat, saranatapit, kalterit, turvasuojakalvot, lisälukot yms. jotta voit rentoutua rauhassa ja keskittyä olennaiseen.

Tänä päivänä murtosuojaus ei edes ole enään rumaa, vaan saatavilla on esim. hyvinkin neutraaleita kaltereita ja turvatuotteita, tietenkin sisustuksen väriin maastoutettuina.

Aukkojen suojaus

Ikkunoiden ja aukkojen suojaus ei ole pelkästään murtosuojausta, vaan voit. esim. aurinkosuojakalvoilla estää haitallisen 
UV- säteilyn pilaamasta sisätiloissa olevia arvoesineitä; tauluja, mattoja. Estät myös lämmön karkaamisen sisältä, aurinkoisena päivänä vähennät sisätilojen kuumuutta.

Saatavissa on murto-, sirpale- ja aurinko- ja näkösuojakalvoja jotka laminoidaan ikkunapintaan. Kaltereilla estät luvattomat tunkeilijat erittäin tehokkaasti.

Erilaisilla lukkolaitteilla, kuten lukittavilla painikkeilla ja lisälukoilla lukitset ikkunat ja luukut kätevästi.

Ovensulkijat ja Oviautomatiikka

Ovensulkijoilla ja oviautomatiikalla pidät huolen että ovet lukittuvat varmasti viimeisen kulkijan jälkeen. Näin varmistat korkean turvatason sekä paloturvallisuuden. Varmistat myös että lämpö ei karkaa harakoille. Oviautomatiikalla tarjoat käyttäjille esteetöntä ja mukavaa kulkemista, samalla varmistaen turvallisuusasiat.

Palonsulku

Aina ei haluta pitää ovia kiinni, joskus on mukavampaa kun voi vapaasti kulkea. Palonsulku- ja aukipitojärjestelmällä pidät huolen että huolettomasta kulkemisesta tulee hätätilanteesta huolellista kulkemista. Järjestelmä sulkee ovet automaattisesti esim. mahdollisessa tulipalotilanteessa.

Turvatekniikka

Rikosilmoitin- tai hälytinjärjestelmä on oiva lisä kun haluat ennalta ehkäistä ilkivaltaa, murtoja ja haluat tietää mitä tiloissa kulloinkin tapahtuu. Hyvin suunniteltu rikosilmoitin- ja hälytinjärjestelmä antaa myös oivia mukavuuspainotteisia ominaisuuksia käyttäjiensä käyttöön.

Voit esimerkiksi yhdistää järjestelmän autotallin oviautomatiikkaan, kulunvalvontaan, palovaroitinjärjestelmään yms.

Kameravalvonnalla estät erittäin tehokkaasti ilkivaltaa ja murtoja. Lisäksi vahingon sattuessa on helpompi löytää syyt ja selvittää seuraukset. Kameravalvonta antaa myös kätevän lisän vapaa-aikaan kun haluat tietää mitä esim. mökillä tai kotona tapahtuu ollessasi poissa. 

Palovaroittimet pelastavat henkiä. Niitä on saatavissa yksittäisinä, sarjaan kytkettyinä tai vaikka hälytinjärjestelmään integroituina. 

Kassakaapit

Suojaa arvotavarat pitkäkyntisiltä sijoittamalla ne varmaan säilöön. Kassakaappeja löytyy löytyy monenlaista, kokoista ja moneen ympäristöön; seinään upotettavia, omilla jaloilla seisovia, pultattavia, piilotettavia. Avaamistekniikoitakin löytyy liuta. On avaintoimisia, kooditoimisia, biometrisiä esim. sormenjäljellä aukeavia tai vaikka kaikkien näiden yhdistelmiä. Kassakaappeja löytyy luokiteltuja, paloturvallisia ja ihan vaan tosi hyviä peruskäyttöön. 

Avainkaapit

Suojaa ja järjestä avaimet, tunnisteet yms. piiloon pitkäkyntisiltä sijoittamalla ne varmaan säilöön. Avainkaappeja löytyy monenlaista, kokoista ja moneen ympäristöön; seinään upotettavia, omilla jaloilla seisovia, pultattavia, piilotettavia. Avaamistekniikoitakin löytyy liuta. On avaintoimisia, kooditoimisia, biometrisiä esim. sormenjäljellä aukeavia tai vaikka kaikkien näiden yhdistelmiä. Avainkaappeja löytyy luokiteltuja ja ihan vaan tosi hyviä peruskäyttöön. 

Turvatuotteet

Oikeastaan jokaiseen tarkoitukseen löytyy erikoistunut turvatuote. Oli sitten kyse omaisuudesta, ovista ja ikkunoista, ajoneuvoista, henkilöstä, kiinteistöstä, tilasta yms. kaikkiin on olemassa ratkaisu, tuoteistus, tuote tai järjestelmä jolla suojaat, hallitset, varustelet tai teet elämästäsi vain mukavampaa. 

Palvelut:

Asennukset, Huollot (kaikki merkit ja tekniikat), Korjaukset, Modernisoinnit, Avauspalvelu; Autot, Ovet, Kassakaapit, Lukot. Riskienhallinta, Konsultointi, Kartoitukset, Suunnittelu, Projektointi, Tarkastukset, Takuukorjaukset, Asiantuntijapalvelut, Lausunnot, Turvakartoitukset ja -inventointi...

Tuoteryhmät:
Murtosuojaus, Lukitus, Lukitusjärjestelmät, Kulunhallinta, Sähköinen lukitus, Palonsulku, Oviautomatiikka, Aukkojen suojaus; Kalterit, Suojakalvot, Aurinkosuojakalvot, Erikoislukitus. Turvatuotteet, Avainkaapit, Kassakaapit...

Lisää palveluistamme rohkeasti kysymällä info@korpis.fi, soittamalla numeroon 045 2016996 tai ottamalla yhteyttä, olemme olemassa ainoastaan asiakastamme varten.

Lukkoliike ja Turvallisuusliike palveluksessasi 24h

Helsinki, Espoo, Vantaa, Sipoo, Porvoo, Raasepori, Hanko, Klaukkala, Nurmijärvi, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Itä- Uusimaa, Valtakunnallisesti siellä missä tarvitaan